Hai sa mergem la Consiliu

Posted: 19 mai 2012 in Uncategorized

„Stupid” este sa tot aud discutii de gradinita (curios, purtate de oameni mari) referitoare la cine participa la reuniunile Consiliului European, domnule Nastase. Cu toate acestea, dati-mi voie sa trag si eu cateva concluzii, ca n-o fi foc:
1. Simpla amintire a subiectului inspira ideea ca Antonescu nu va fi presedinte curand, deci Ponta vrea sa preia tot ce se poate prelua, mai cu japca mai cu politica (o stii domnul Ponta ceva ce nu stim noi). Probabil ca d’aia si tace chitic, altfel guralivul domn Antonescu. Tot asa de pasionat de subiect ati fi fost din fotoliul de presedinte, domnule Nastase?
Apoi, Antonescu (daca va fi presedinte vreodata), va avea nevoie de translator, asa ca e momentul ca Ponta sa pluseze acum pana nu se apuca Antonescu de invatarea limbii engleze.
2. Se pare ca domnul Nastase vrea sa aduca monarhia in Romania, si trebuie sa spun ca o face destul de subtil. Cam tarziu totusi… Pai nene Nastase, dumneata nu stii ca nici o regina sau rege din Europa nu merge la astfel de reuniuni? Sau ai auzit matale vreo barfa de la presedintele Norvegiei si acum o scrii pe blog fara sa dai referinta? Ia vezi, ca plagiatul se pedepseste in ultima vreme. Ia mai baga si matale niste chestii pe care le-ai invatat in facultate, despre organizarea statelor in Europa, si despre cum functioneaza ele. Sau ti-e dor de democratia originala a tatucului? Vezi ca cel putin unii din cititorii domniei tale sunt mai destepti decat scriitorii de discursuri ai lui Antonescu.

Cu vrajeala, mai incet va rog. Europa e cu ochii pe noi, si am io asa o impresie, ca europenii in general, sunt mult mai destepti chiar si decat cititorii dumitale!

Lasă un comentariu