Învierea, marș!

Posted: 7 decembrie 2012 in Uncategorized

Realizez că a trecut campania asta peste mine și eu n-am băgat-o în seamă. Rușine! Mai ales că în județul meu natal se întîmplă atît de multe lucruri mărețe, unele atît de mărețe că nu le vezi de gardurile semețe din Alexandria.

Să recapitulăm:

1. Dragnea și-a pus secretara să candideze le mine în oraș. Eu cunosc cel puțin două persoane care nu o vor vota, în ciuda faptului că pe șoselele proaspăt recondiționate cu criblură de TelDrum nu poți vedea decît afișele pesedeului. Norocul teleormănenilor e că ascultarea la difuzoare a cîte unui îndemn revoluționar de la Domnul DD nu a fost scoasă în afara legii. Primarul de la Turnu Măgurele candidează la senat la Zimnicea. De ce oare? Nu era mai logic să rămînă la datorie, unde îl votează toate naționalitățile conlocuitoare? De profesie profesor de sport si politruc de partid comunist, Nae Mohanu nu are mari probleme cu deneau’, ce să furi de unde nu e nimic de furat? Ce l-o fi apucat? Deh, dacă-i ordin, cu plăcere! Drept urmare, punînd toate datele cap la cap, concluzia e că Videanu o să-și ia și el partea leului de la locul de baștină, că sîngele apă nu se face. Să nu uităm totuși că în conformitate cu același principiu, dedeul are șanse să ia și el macar un deputat, care bineînțeles este tot vreo slugă de-a lui Dragnea. Una peste alta, jocurile sunt făcute. Urmează marea înviere a morților!

2. În Bucale, mare zor că Ponta o să fluiere în fiola lui Antonescu a pagubă. Păi bă frate, cine candidează la postul de prim-ministru, și cine-i este adversar? Unde se candidează că m-as înscrie și eu? Ponta, din cunoștințele mele limitate candidează la Gorj pentru un mandat de deputat. S-a dat vreo lege prin care deputatul de Tîrgu-Jiu este automat prim-ministru, ceva de genul episcopul de Roma e papă? Nu frate, deci Ponta trebuie întîi și-ntîi să-l bată pe DD, și numai dupa aceea să se gîndească la alte șmecherii. Apoi, pe bune, dacă românașii nu au nici o altă alternativă în afară de plagiatorul secolului, suntem mîncați!

3. Cîte campionate mondiale si europene am privit doar la televizor alte echipe jucînd meciuri la care pe teren trebuia să fim noi, doar pentru că ne-am văzut calificați înainte de începerea preliminariilor? Useleul nu va lua 50+1 nici într-o sută de ani. N-a luat nici la locale, pe vremea cînd era încă fată mare, cu atît mai puțin acum. Și chiar dacă ar lua, Ponta nu mai are suportul de acum 8 luni cînd noi, naivii și fraierii care ne scriem lucrări de master și doctorat pe bune, îl simpatizam oleacă. A zburat puiul cu ața…

Concluzie: Lăzăroiu nu va fi premier!

Trăiască învierea morților!

Lasă un comentariu